19.2.2021 15:54

Αίτημα Στ. Κάρμαντζη για τη διατήρηση του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Καλαμωτή

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Αντιδημάρχου Μαστιχοχωρίων κ. Ανδρέα Βεργίτση, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Θεοδόση Σταθόπουλου και την ανησυχία των κατοίκων της Καλαμωτής για την τραπεζική τους εξυπηρέτηση, απέστειλε προς τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας επιστολή ζητώντας και διεκδικώντας τη διατήρηση της λειτουργίας του ΑΤΜ στην περιοχή. Σε αυτήν την τόσο δύσκολη συγκυρία της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε είναι αδήριτη η ανάγκη της ασφαλούς εξυπηρέτησης των πολιτών σε συνάρτηση και με το πάγιο αίτημα και τη στρατηγική της ενίσχυσης της περιφέρειας και όχι μόνο του κέντρου.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Χίου:


«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμε Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή για να σας εκθέσω ένα μείζον ζήτημα που αφορά την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής Καλαμωτής που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Χίου.

Όπως με ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας σύντομα θα παύσει η λειτουργία του ΑΤΜ στην περιοχή, γεγονός που έχει δημιουργήσει ανησυχία και δυσαρέσκεια στους κατοίκους, οι οποίοι όντες πολλά χιλιόμετρα μακριά από το πλησιέστερο ΑΤΜ ή κάποιο τραπεζικό κατάστημα θα υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία για τη διενέργεια των συναλλαγών τους.

Επιπροσθέτως, η δεδομένη πρωτόγνωρη και δύσκολη συγκυρία της πανδημίας επιβάλλει τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των συναλλαγών προκειμένου να αποφεύγεται οι συναθροίσεις και οι μετακινήσεις των πολιτών.

Με γνώμονα την ευαισθησία που είμαι σίγουρος ότι σας διακατέχει τόσο στο πλαίσιο της πανδημίας όσο και της εταιρικής ευθύνης, παρακαλώ όπως διατηρήσετε τη λειτουργία του ΑΤΜ στην περιοχή της Καλαμωτής, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα και την εξυπηρέτηση των κατοίκων της.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ