21.8.2023 10:11

Ξεκινά δυναμικά με στόχο την εκλογή

Μία από τις ενδιαφέρουσες υποψηφιότητες αποτελεί αυτή του προέδρου του Φορέα Τουρισμού Αυγουστή Νεαμονίτη, στο ψηφοδέλτιο της «Σύμπραξης Δημιουργίας» του Σταμάτη Κάρμαντζη.

Ο αρχικός ενδοιασμός, του Αυγουστή για το εάν πρέπει ενεργό μέλος του Φορέα Τουρισμού, να είναι υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, κάμφθηκε όχι μόνο από τη διάθεση προσφοράς του ίδιου αλλά και από τις διαβεβαιώσεις ότι η προσωπική του επιλογή σε καμία των περιπτώσεων δεν θα επηρεάσει την πορεία του Φορέα, του οποίου τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά στο κομμάτι της τουριστικής ανάπτυξης της Χίου.

Φυσικά και δεν τα πιστώνεται προσωπικά. Ομαδικός παίχτης ο Αυγουστής, αποφεύγει την τετριμμένη των υποψηφίων μέσω της αυτοπροβολής, έχοντας αποδείξει ότι επενδύει στις συνεργασίες και στην συλλογική δουλειά και αυτός είναι και ο βασικός του στόχος σε επίπεδο ανάμειξης με τα αυτοδιοικητικά. Η σύμπραξη φορέων και δυνάμεων με μοναδικό στόχο η Χίος να αποκτήσει οργανωμένη διαχείριση στο κομμάτι του τουρισμού.

Με τον συγκεκριμένο στόχο ως γνώμονα, ο Αυγουστής, με πλούσια διαδικτυακή παρουσία που θα ζήλευαν αρκετοί, πάει ένα βήμα παρακάτω στοχεύοντας αρχικά στην εκλογή του, μέσα σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο γεμάτο προκλήσεις αλλά και έντονο ανταγωνισμό όσο και η τουριστική αγορά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ