2.10.2023 7:24

Τρεις εικόνες χίλιες λέξεις…

Χιλιάδες ευρώ στο Χαλκειός από το Υπουργείο Μετανάστευσης, δυστυχώς όμως οι εικόνες άλλα μαρτυρούν. Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, που  πήγαν τα χρήματα των αποζημιώσεων των κατοίκων των Καμποχώρων;

Κ. Κάρμαντζη, κ. Μανδάλακαι κ. Βίγκα Πρόεδρε του Χαλκειούς, οιφωτογραφίες αποτυπώνουν το μέγεθος της εγκατάλειψης. Εσείς το μόνο που ξέρετε και μπορείτε να κάνετε  είναι να παραπλανείτε τους κατοίκους. Το αφήγημα ότι η  αντιπολίτευση δεν ήθελε να κλείσει η δομή έχει καταρριφθεί, έχοντας στο πλευρό σας  Υπουργό, Περιφερειάρχη και Δήμαρχο, μπορούσατε να την είχατε ήδη κλείσει!

Η προσπάθεια να χρεωθεί η ανικανότητα σας σε άλλους, έχει πέσει στο κενό. Οι Χιώτες δεν παραμυθιάζονται, θα επιλέξουν με σύνεση στις 8 Οκτωβρίου ανθρώπους που έχουν ως υπέρτατες αξίες την προσφορά στον Τόπο μας μέσα από αξιοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.

Υ.Γ.: Χιώτισσα και Χιώτη, που εργάζεσαι με σύμβαση αυτή την περίοδο, πρέπει να έχεις κατά νου ότι τη θέση σου την έχουν υποσχεθεί μετεκλογικά σε άλλους 100, αναλογίσου το λοιπόν και στάσου στο ύψος των περιστάσεων. Η «Συμμαχία Αξιών» έρχεται για να υπηρετήσει το τόπο μας και βλέπει όλους τους πολίτες με το ίδιο μάτι, ο μόνος εχθρός είναι τα προβλήματα, τα οποία δεν έχουν χρώμα (ιδεολογικό), χρειάζονται όμως άμεσα λύσεις.

Γιώργος Κλιαμενάκης

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ