28.9.2023 18:21

«Η Χίος θα αναπτυχθεί με σκληρή δουλειά, διάλογο και ανοικτές πόρτες»

Μαρκέλλα Δ. Τομάζου - Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «Σύμπραξη Δημιουργίας»

Γεννήθηκα και κατοικώ στη Χίο. Γονείς μου είναι ο Δημήτρης και η Αργυρώ Τομάζου, ιδρυτές των παραδοσιακών αρτοποιείων Τομάζου. Έχω τέσσερα αδέρφια, τους Στάθη, Χρήστο, Στέφανο και Μάριο που συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση. Είμαι πτυχιούχος "Διοίκησης Επιχειρήσεων", με μεταπτυχιακές σπουδές στο "Σχεδιασμό, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού", "Παιδαγωγική Κατάρτιση" καθώς και στην Διοίκηση Δημοσίων Φορέων και Οργανισμών. Παράλληλα έχω διδάξει σε δομές ενηλίκων τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο επίσης συμμετέχω στην διοίκηση της οικογενειακής ξενοδοχειακής μονάδας.

Επίσης συμμετέχω σε συλλογικά όργανα και έχω την τιμή να εκπροσωπώ τα μέλη τους στα Διοικητικά Συμβούλια με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας, των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου μας.

Θέλω και προσπαθώ να αποδεικνύω έμπρακτα την αγάπη μου για την Χίο μας και υποβάλλω στην υπηρεσία των συνδημοτών μου όλα μου τα εφόδια, τις γνώσεις, την συνεχή κατάρτιση και την εμπειρία που έχω αποκομίσει, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο με τη διδασκαλία όσο και σε πρακτικό με την απασχόληση μου στον τουρισμό.

Είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι, αξιόλογοι, με θέληση για προσφορά και σκληρή εργασία, συνεχώς να αφήνουν την πατρίδα τους αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο την στιγμή που η ίδια έχει τις δυνατότητες να τους το προσφέρει.

Στόχος μου είναι να υλοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν του πανέμορφου νησιού μας σε στέρεες βάσεις, με την συμβολή όλων μας και να αποδώσει καρπούς. Παράλληλα να προκύψουν θέσεις εργασίας, οι οποίες θα κρατήσουν τους νέους ανθρώπους στη Χίο και έτσι να ευημερήσει ολόκληρο το νησί μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, με σπουδαία εμπειρία σε θέσεις ευθύνης έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την Χίο, για τον άνθρωπο, την κοινωνία την θρησκεία και την Πατρίδα και ταυτίζομαι πλήρως με τα ιδεώδη του. Εχει οραματιστεί την «Νέα Χίο» και θα παλέψει για να τα καταφέρει Μετά την επιτυχημένη θητεία στον Δήμου Χίου βάζει τις βάσει και αποτελεί κεφάλαιο σταθερότητας για το μέλλον μας.

Εγώ προσωπικά καθώς και οι αξιόλογοι συνυποψήφιοι μου στο Συνδυασμό "Σύμπραξη Δημιουργίας για την Νέα Χίο" με την καθοδήγηση του Σταμάτη Κάρμαντζη θα εργαστούμε για την επίλυση προβλημάτων, με διάλογο και «ανοικτές πόρτες» για να καλυτερέψουμε την καθημερινότητά μας, για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας όπως ήδη έχουν γίνει αξιόλογα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση όμως μαγικά ξόρκια δεν υπάρχουν μόνο σκληρή δουλειά και προσωπικά έχω αποδείξει ότι μπορώ να εργαστώ πολύ σκληρά για να επιτύχω τους δύσκολους στόχους μου.

Η Χίος μας θα αναπτυχθεί και θα διαπρέψει τα επόμενα χρόνια κανείς δημότης μας δεν θα πρέπει να μείνει πίσω εγγυώμαι ότι η ενότητα και η ομαδικότητα θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ