25.9.2023 17:52

Γιώργος Μαμαλής - "Ο τουρισμός βασικό κεφάλαιο για τη Χίο την επόμενη 5ετία"

Γιώργος Μαμαλής - Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Σύμπραξη Δημιουργίας"

Μετά την θητεία μου ως πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Θυμιανών ήρθε η ώρα να κάνω το μεγάλο βήμα και να συνεισφέρω σε ολόκληρο το νησί μας.

Καθώς πλησιάζουμε σε αυτήν την σημαντική διαδικασία θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα σχέδια μου και το πάθος μου για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας που συνδέεται άμεσα με τον τουρισμό. Το νησί μας αποτελεί έναν πανέμορφο προορισμό με πλούσια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά.

Ο τουρισμός θα πρέπει να αποτελεί βασικό κεφάλαιο για την Χίο μας. Ως υποψήφιος έχω ως κύριο στόχο να προάγω τον τόπο μου και την ανάδειξη του. Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του τόπου μας από την εμπειρία μου ως ιδιοκτήτης του εστιατορίου Άγκυρα για 23 έτη και ως οικονομικός επόπτης στην διοίκηση του επιμελητηρίου Χίου αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες εκλογές για να επιδιώξω την δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στο νησί μας.

Θα συνεργαστώ με τους αρμόδιους φορείς για να διαφημίζουμε την περιοχή μας και να προσελκύσουμε νέα επενδυτικά προγράμματα που θα δημιουργήσουν τόσο νέες θέσεις εργασίας όσο και νέες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας.

Ορίζουμε έναν δυναμικό τόπο που θα αναδείξει την τοπική μας κουλτούρα, θα ενισχύσει την εστίαση, τον πρωτογενή τομέα και θα προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες για να απολαύσουν την μοναδικότητα της Χίου μας.

Χίος ένα μοναδικό νησί σε πρωτοφανη τροχιά ανάπτυξης. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να βγει από την πορεία της. Η Χίος δεν γυρίζει πίσω!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ