11.10.2023 0:17

Γιάννης Μαλαφής - "Καμία αύξηση στους λογαριασμούς νερού - Εκτροφή κηφήνων στη ΔΙΑΝΟΧ" - Βίντεο

Στη διαχείριση δύο βασικών εταιρειών του Δήμου Χίου, της ΔΕΥΑΝΧ και της ΔΙΑΝΟΧ, κλήθηκε να απαντήσει κατά τη διάρκεια της δεύτερης θεματικής ενότητας του Debate ο Γιάννης Μαλαφής.

Ως προς τη ΔΕΥΑΝ Χίου, επεσήμανε ότι βασικό του μέλημα θα είναι η εξυγίανση της εταιρείας από τα χρέη, δεσμευόμενος παράλληλα ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στους λογαριασμούς νερού.

«Οι λογαριασμοί που πληρώνονται αντιστοιχούν σε νερό πολύ καλύτερης ποιότητας από αυτό που καταναλώνουμε», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι οι αφαλατώσεις θα είναι οι τελευταία λύση μετά την αξιοποίηση μίας σειράς μέτρων με πρώτο τα επιφανειακά ύδατα.

Σκληρή κριτική για τη ΔΙΑΝΟΧ

Παράλληλα εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της δημοτικής αρχής με αφορμή τη ΔΙΑΝΟΧ, απαντώντας σε ερώτηση του Π. Φύκαρη για το εάν υπάρχουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες στελεχών του συνδυασμού του.

Ο κ. Μαλαφής, αρχικά επεσήμανε ότι αυτονόητα θα υπάρξουν ορκωτοί λογιστές σε όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου και τις εταιρείες, σημειώνοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στην αποτύπωση της πραγματικής εικόνας που επικρατεί.

«Όσο αφορά στη ΔΙΑΝΟΧ ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Είναι ότι χειρότερο προβάλει ως πολιτική προς τα έξω και αυτές οι λίγες καλές πρακτικές καλές που έχει κάνει, χάνονται μέσα στις κακές πρακτικές. Έχουμε παραδείγματα που δεν κάνει τίποτα και ενίοτε κάνει εκτροφή κηφήνων», ανέφερε ο κ. Μαλαφής.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ