30.6.2018 18:53

Φωτογραφικός διαγωνισμός για τον Κάμπο από τον ΦΟΚ

Φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «ο Κάμπος της Χίου» διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Κάμπου. Στόχος του διαγωνισμού είναι να γνωρίσουν οι διαγωνιζόμενοι τον Κάμπο, το μοναδικό εκείνο ζωντανό μνημείο της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, να παρατηρήσουν τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στο πέρασμα των χρόνων και να παρουσιάσουν τα βασικά του χαρακτηριστικά (αρχοντόσπιτα, περιβόλια με εσπεριδοειδή, στενά δρομάκια, κάτοικοί του κ.ά.).

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ,είτε διαμένουν, είτε όχι στον Κάμπο και η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των φωτογραφιών λήγει την 31η Ιουλίου.

 Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής είναι οι κάτωθι:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΧΟΗΣ: Δικαίωμα να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό έχουν άτομα οποιασδήποτε ηλικίας είτε διαμένουν στον Κάμπο είτε όχι.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Οι διαγωνιζόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου. Οι φωτογραφίες οι οποίες θα αποσταλούν πέρα από αυτή την ημερομηνία θα κριθούν αυτοδίκαια άκυρες.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 

Είναι δυνατό κάθε διαγωνιζόμενος να υποβάλει στο διαγωνισμό από μία (1) έως τρείς (3) ψηφιακές φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν τραβηχτεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (π.χ. πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ), και να έχουν ως θέμα τον Κάμπο.

Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν τραβηχτεί πρόσφατα και θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα εργασίας του διαγωνιζόμενου και μόνον εκείνου.

Οι ψηφιακές φωτογραφίες πρέπει να είναι σε JPG format και μεγέθους τουλάχιστον 2MB.

Στο διαγωνισμό δεν θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες, των οποίων το περιεχόμενο έχει αλλοιωθεί με ψηφιακά προγράμματα. Γενικότερα, στο θέμα επεξεργασίας επιτρέπονται οι διορθώσεις που αφορούν στο χρώμα, τη φωτεινότητα, την κατάτμηση (crop), δεν επιτρέπονται, όμως, επεξεργασίες, όπως ψηφιακό μοντάζ, HDR, κτλ.

Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν στο email του συλλόγου fok.chios@gmail.com και μαζί με τη φωτογραφία θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου (Όνομα-Επώνυμο-Τηλέφωνο).

ΒΡΑΒΕΙΑ: Από το διαγωνισμό θα αναδειχθούν 3 νικητές. Ο πρώτος θα κερδίσει ένα  Διήμερο στον ξενώνα Venetis House Suites στην Αγία Αναστασία Φραγκοβουνίου Κάμπου και μία σειρά δωρεάν μαθημάτων στη Φωτογραφική Λέσχη Χίου. Ο δεύτερος θα κερδίσει μία σειρά δωρεάν μαθημάτων στη Φωτογραφική Λέσχη Χίου και ο τρίτος μια τσάντα για την φωτογραφική του μηχανή.

Η κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τους νικητές αποτελείται από τους: Γιάννη Βούλγαρη, Μιχάλη Πλακωτάρη, Γιώργο Μαστοράκη,  Έλενα Τσατσαρώνη και  Αγγελική Γαϊσίδη.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. (Νίκος Νικολούδης 6947941115, Κώστας Καρατζάς 6974083647, Αγγελική Γαϊσίδη 6932609578, Δημήτρης Ζώης 6944635497 και Μαρία Τουμάζου 6936846993) ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα στο μας στο Facebook ή email στο fok.chios@gmail.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ