18.3.2018 14:17

ΦΩΤΟ- Ήταν όλες τους για χειροκρότημα

Πάνω από 500 γυναίκες στον 4ο αγώνα γυναικών του Chios Running

Τελικά ο καιρός έκανε το χατίρι στις γυναίκες και ήταν σύμμαχός τους στον 4ο αγώνα γυναικών που διοργάνωσε στο Chios Running, με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας.

Άλλες μόνες τους, άλλες με τα εγγονάκια τους, άλλες με τα παιδιά και τα καρότσια επ’ ώμου αλλά και πολύ νεότερης ηλικίας κορίτσια, έστειλαν το δικό τους μήνυμα τρέχοντας ή περπατώντας τον κύκλο της πόλης της Χίου.

Οι φετινές συμμετοχές ανήλθαν σε πάνω από 500 σπάζοντας το περσινό ρεκόρ των 400 συμμετοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τελευταία στιγμή γυναίκες κάθε ηλικίας έσπευδαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι συμμετέχουσες, άλλες παρέα και άλλες μόνες τους, χωρίς το άγχος του τερματισμού ξεκίνησαν από το Δημαρχείο, έκαναν τον κύκλο του κήπου, διέσχισαν την Απλωταριά και την προκυμαία και μέσω του Κάστρου τερμάτισαν λίγα μέτρα μακρύτερα από την Porta Maggiore, από το σημείο δηλαδή που δόθηκε η εκκίνηση.

Κατά τον τερματισμό τους περίμενε νερό και ισοτονικά καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα με μετάλλιο για τη συμμετοχή τους ενώ ακολούθησε κλήρωση με πλούσια δώρα. 

Δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ στη σελίδα του "π" στο Facebook

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ