#Δήμος Χίου #Σταμάτης Κάρμαντζης #Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου

Υγειονομικό υλικό αξίας 8.500 ευρώ από τον Δήμο Χίου στο Νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Για 3η φορά ο Δήμος βάζει το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τις ανάγκες του «Σκυλίτσειου»

Το χέρι στην τσέπη για 3η φορά από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα, βάζει ο Δήμος Χίου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Νοσοκομείου σε αγορά αντιδραστηρίων για PCR τεστ, γάντια αλλά και μάσκες.

Το πρωί της Δευτέρας ο Σταμάτης Κάρμαντζης, ανακοίνωσε ότι ο Δήμος θα διαθέσει ποσό 8.500 ευρώ ενώ θα ακολουθήσει κι άλλη επιχορήγηση ύψους 21.000 ευρώ ώστε να συμπληρωθεί το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ που έχει αποφασίσει ο Δήμος ως επιχορήγηση στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Χίου.

Τις ευχαριστίες της προς τη δημοτική αρχή εξέφρασε με τη σειρά της η Ελένη Κανταράκη, λέγοντας ότι η συμβολή του Δήμου σε μία περίοδο όπου η πίεση που ασκείται στο Νοσοκομείο λόγω των αυξημένων κρουσμάτων είναι καθοριστική.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ