26.8.2021 14:12

Νοσοκομείο Χίου: Αρνείται τον εμβολιασμό ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

«Ούτε οι εταιρίες που τα παράγουν δεν ξέρουν τις παρενέργειες», δήλωσε στον «π» κάνοντας λόγο για κυβερνητική προπαγάνδα από … μαύρους κονδυλοφόρους

Τη στιγμή που Ιατρικός Σύλλογος και Νοσοκομείο Χίου, δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να θωρακιστεί υγειονομικά το νησί, οι σημερινές δηλώσεις του Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Αχιλλέα Μιχαλιάδη, προκαλούν προβληματισμό αλλά και σύγχυση σε όσους αυτή την περίοδο λαμβάνουν την απόφαση για εμβολιασμό ενάντια στην πανδημία Covid 19.

Με υπεραπλουστευμένη επιχειρηματολογία ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, μίας μονάδας που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες συμπολίτες μας που η ζωή τους κρέμεται από μία κλωστή, δηλώνει ότι όχι μόνο αρνείται τον εμβολιασμό αλλά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταπειστεί, αν δεν λάβει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η κρατική προπαγάνδα συνεχίζει να θεωρεί τους ανεμβολίαστους εκ προοιμίου νοσούντες ασθενείς.

Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας», εξήγησε.

Δείτε παρακάτω την πλήρη δήλωσή του:

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ