27.2.2021 17:14

Καμία ανησυχία για την αναβολή των εμβολιασμών στο Κ.Υ. Πυργίου

Καθαρά τεχνικοί λόγοι πίσω από την αναβολή διαβεβαιώνει ο Προϊστάμενος του Κέντρου Ηλίας Θεοδωρόπουλος σημειώνοντας ότι οι δόσεις που αναβλήθηκαν θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα

Την εύλογη ανησυχία των πολιτών προκάλεσε η αναβολή των σημερινών εμβολιασμών κατά του Covid19, στο Κέντρο Υγείας Πυργίου, καθότι οι περισσότεροι ενημερώθηκαν σήμερα το πρωί.

Σε ενημέρωση του ο Προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Ηλίας Θεοδωρόπουλος, απέδωσε την ακύρωση των εμβολιασμών σε τεχνικό θέμα το οποίο όπως ρητά αναφέρει δεν συνδέεται με την ασφάλεια του εμβολίου.

Αναλυτικά σημειώνει:

Σήμερα, λόγω ενός τεχνικού θέματος, είχαμε αναβολή των σημερινών  ραντεβού εμβολιασμού για covid-19 στο Κ.Υ. Πυργίου. Ενημερώσαμε τηλεφωνικά όλους τους πολίτες που είχαν σήμερα ραντεβού, και αυτούς που θα έχουν τη Δευτέρα, ότι δεν πρόκειται κανείς να χάσει τη δόση του και τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του. Τα σημερινά ραντεβού κ ίσως και αυτά της Δευτέρας θα μετακινηθούν τις αμέσως προσεχείς μέρες (Τρίτη-Τετάρτη). Όλοι οι πολίτες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τη γραμματεία του Κ.Υ για το νέο τους ραντεβού. 
  Το πρόβλημα που μετέθεσε τους σημερινούς εμβολιασμούς, ήταν καθαρά τεχνικό. Η διαδικασία της μεταφοράς και της συντήρησης των εμβολίων υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους και έχει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας για να φτάσει να γίνει στον πολίτη ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία έχει και την ανάλογη γραφειοκρατία που κάποιες φορές δεν μπορεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα. 
  Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την σημερινή τους ταλαιπωρία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στη διαδικασία των εμβολιασμών, αγωνιζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν ότι διαθέτουμε εμβόλια με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και από ότι δείχνουν οι μελέτες, με υψηλή αποτελεσματικότητα.
 Υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να εμβολιαστούμε 
  και να μην ξεχνάμε να κρατάμε τα ατομικά μέτρα προστασίας, για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ