23.2.2021 14:52

Εργατικό Κέντρο: «Rapid test στους εργαζομένους για να προλάβουμε τα χειρότερα!»

Για δεύτερη φορά το νησί έρχεται αντιμέτωπο με μια σειρά κρουσμάτων σε σούπερ μάρκετ γεγονός που δημιούργησε την ανησυχία του Eργατικού Kέντρου. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Κ. Λίνας δήλωσε ότι οι αρμόδιοι ενεργοποιηθήκαν πιο γρήγορα. 

Η αντίδραση του υποκαταστήματος αφορούσε το προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης για μόλις λίγες ώρες καθώς αυτή την στιγμή λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες απολυμάνσης.

«Εχθές αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε απολύμανση, το προσωπικό είναι καθαρό από τεστ..» δήλωσε ο κ. Λίνας.

Πάγιο αίτημα του εργατικού κέντρου είναι η Περιφέρεια να ζητήσει από την αρμόδια αρχή αρμοδιότητες πέραν της ιχνηλάτησης επαφών.

«Πρέπει να υπάρχει μια αρμόδια υπηρεσία, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την τήρηση της καραντίνας» πρότεινε.

Πολύ σημαντική είναι για το εργατικό κέντρο η διενέργεια «rapid test” σε εργαζομένους είτε του λιανεμπορίου είτε κλειστών καταστημάτων κάθε εβδομάδα. Στόχος είναι οι ίδιες οι εταιρίες να φροντίζουν για την ασφάλεια των υπαλλήλων τους με την τακτική διενέργεια τεστ.

Άλλο ένα σημαντικό θέμα είναι να ελέγχεται και ο συνωστισμός στις ουρές των τραπεζών στο κέντρο της πόλης.

Τέλος θέλησε να επισημάνει ότι το Εργατικό Κέντρο στέκεται δίπλα στους εργαζομένους και δεν υπάρχει καμία κομματική σκοπιμότητα πέραν του καλού των υπαλλήλων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ