17.9.2018 11:54

Απολογισμός Ημερήσιου Καλοκαιρινού Προγράμματος του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων

Δέκα εβδομάδες γεμάτες…καλοκαίρι!

Για 6η συνεχή χρονιά το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων διοργάνωσε το Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα, γεμίζοντας όμορφες αναμνήσεις τα 42 παιδιά που συμμετείχαν, από τις 18 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2018.

Παίξαμε, γελάσαμε, διασκεδάσαμε, δημιουργήσαμε νέες φιλίες, γυμναστήκαμε, μάθαμε καινούρια πράγματα και ανακαλύψαμε τις δεξιότητες μας μέσα από ατομική και ομαδική προσπάθεια, φτιάχνοντας ιδιαίτερες κατασκευές από απλά υλικά!

Στον σύγχρονο, ασφαλή και πολύ οικείο για τα παιδιά, χώρο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, αγόρια και κορίτσια, σε τρεις ηλικιακές ομάδες 4-17 ετών, αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο, καλλιεργώντας την προσωπικότητά τους, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους στην κοινωνική αλληλεπίδραση και καθημερινή ζωή.

Πρωταρχικός στόχος ήταν η ψυχαγωγία σε συνδυασμό με τη μάθηση. Ο στόχος εκπληρώθηκε! Το Ημερήσιο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα ήταν η  πιο δροσερή εμπειρία δημιουργικής απασχόλησης στη Χίο με πολύ παιχνίδι, μουσική, ζωγραφική, εικαστικές τέχνες, αθλητικές δραστηριότητες και εξωτερικά προγράμματα!

Με την καθοδήγηση έμπειρων θεραπευτών, οι μικροί μας φίλοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές μέσα από δραστηριότητες που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν και να δημιουργήσουν δεσμούς με τους άλλους. Κατασκευές, κολλάζ, ζωγραφική, μαγειρική  και παιχνίδια στην αυλή γέμισαν γόνιμα τις ώρες με φαντασία, ιδέες, χιούμορ, κέφι και ταλέντο!

Καλή σχολική χρονιά και ραντεβού το καλοκαίρι 2019!

 

 
 
Τμήμα Παιδιών και Εφήβων
Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Εγκρεμού 30, Χίος
τηλ.: 2271 0 20000 (εσωτ. 1)
tpe@kpechios.grwww.kpechios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ