5.7.2022 11:26

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και της ΛΑΣ στις επετειακές εκδηλώσεις της Ηρωικής Νήσου Ψαρών

Ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στην ηρωική νήσο των Ψαρών.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου, Αγλαΐα Κυρίτση και Γιώργος Αμπαζής ο οποίος εκπροσωπώντας το ΚΚΕ κατέθεσε στο μνημείο των ηρώων, στεφάνι.

Συζήτησαν επίσης με τους κατοίκους του νησιού που τους ενημέρωσαν για τα καυτά προβλήματα της καθημερινότητας τους, όπως είναι η ακρίβεια στα καύσιμα, στα εισιτήρια και σε όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης με 24% ΦΠΑ.

Σε δήλωσή της η Αγλαΐα Κυρίτση μεταξύ άλλων ανέφερε: " ...ήταν χρέος και τιμή η παρουσία μας στις επετειακές εκδηλώσεις στο ηρωικό νησί των Ψαρών γι' αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την λευτεριά.. Είναι όμως και τιμή για τους σημερινούς κατοίκους που κρατούν άσβεστη την μνήμη σε μια περίοδο κατά την οποία το Αιγαίο βρίσκεται στο μάτι του ιμπεριαλιστικού κυκλώνα και του επεκτατισμού της αστικής τάξης της Τουρκίας με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ