11.12.2023 15:00

«Θέλουμε περισσότερους Τούρκους αλλά ακόμα δεν έχουμε Τελωνείο» - Βίντεο

Στην καθυστέρηση της έκδοσης τευχών δημοπράτησης για το έργο της αναβάθμισης του νέου Τελωνείου της Χίου, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Γιώργος Μυλωνάδης, με αφορμή την αναθεώρηση του καθεστώτος χορήγησης Visa στους Τούρκους πολίτες.

Όπως εξήγησε ο κ. Μυλωνάδης, τώρα που ανακοινώθηκε ότι οι Τούρκοι θα μπορούν να βγάζουν βίζα στο τελωνείο που σημαίνει σημαντική αναμενόμενη αύξηση είμαστε τελείως απροετοίμαστοι.

«Μέχρι να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες, με τα σημερινά δεδομένα σε ότι αφορά την υπάρχουσα κτιριακή υποδομή φοβόμαστε ότι η ταλαιπωρία των τούρκων θα μεγαλώσει καθώς θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο στην ουρά. Όποιος αναλάβει στην θέση του κύριου Ζωάννου θα πρέπει να αντιληφθεί ότι θα πρέπει να τρέξει το έργο, να δείξει υπερβάλλον ζήλο παρακολουθώντας τα επόμενα στάδια. Εμείς από την μεριά μας θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά εάν υπάρχει πρόοδος ή όχι. Να προσθέσουμε ότι όταν γίνει η συγγραφή του διαγωνισμού για την ανάθεση της εργολαβίας θα πρέπει να μπουν αυστηροί όροι σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα ώστε σε περίπτωση που η εταιρεία που αναλάβει το έργο δεν το τηρήσει να έχει κυρώσεις», ανέφερε ο κ. Μυλωνάδης.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ