31.3.2023 15:16

Στο 90% η πληρότητα των καταλυμάτων στη Χίο για το Πάσχα – Βίντεο

Ξεκίνησαν και οι κρατήσεις για το καλοκαίρι

Την ικανοποίησή τους για την πληρότητα των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων στη Χίο, την περίοδο του Πάσχα εξέφρασαν τα στελέχη του Φορέα Τουρισμού, στο πλαίσιο συνέντευξης στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Όπως ανέφεραν σε γενικές γραμμές υπάρχει ευχαρίστηση για τα ποσοστά πληρότητας με τους επισκέπτες να προτιμούν αυτήν την περίοδο την πόλη της Χίου και τον Βροντάδο.

Το ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι, όπως ανέφεραν, η Χίος πλέον έχει μπει ξανά ως προορισμός σε πακέτα ταξιδιωτικών πρακτορείων Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ δεν λείπουν και οι επισκέπτες κοινωνικού τουρισμού που σπεύδουν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους σε κάποιο από τα καταλύματα της Χίου.

Αυξημένη ζήτηση υπάρχει και από την πλευρά της Τουρκίας όπου αρκετοί Τούρκοι επιλέγουν διαμονή 2-3 ημερών ενώ στο σύνολό τους οι κρατήσεις αφορούν χρονικό διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.

Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το καλοκαίρι

Την ίδια στιγμή, αισιοδοξία επικρατεί και για τη φετινή τουριστική σεζόν, με τα στελέχη του Φορέα Τουρισμού να επισημαίνουν ότι, υπάρχουν ήδη κρατήσεις από επισκέπτες που έσπευσαν νωρίς να κλείσουν αεροπορικές θέσεις εκμεταλλευόμενες τις χαμηλές τιμές.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ