26.1.2024 9:56

"Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης ο Τουρισμός για τη Χίο του μέλλοντος"

Σε θετικό κλίμα έγινε χθές η πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του συμβουλίου του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού Χίου με τους Αντιπεριφεριάρχες κ. Παντελή Βρουλή και Νικόλαο Νύχτα και τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Ναυτιλίας & Τουρισμού του Δήμου Χίου κο. Γιώργο Χριστάκη.

Στην συνεδρίαση, εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Χίου παρευρέθησαν ο Πρόεδρος κος. Παντελής Λεγάτος και η κα. Αναστασία Λιβανού και από το γραφείο Τουρισμού του Δήμου, η προϊσταμένη κα Ρένα Δαμίγου.

Κατόπιν της παρουσίασης από τον Πρόεδρο κο. Κώστα Μούνδρο των θεμάτων που θα πρέπει να τεθούν σε άμεση προτεραιότητα, το κάθε ένα από τα μέλη του συμβουλίου έθεσε κάποιους πιο ειδικούς στόχους σχετικούς με τον τομέα που έχει κληθεί να διαχειριστεί.

Οι απόψεις όλων συγκλίνουν επί του οτι ο Τουρισμός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την Χίο του μέλλοντος, επιδεικνύοντας απόλυτη διάθεση για συμφωνία και δέσμευση για συνεργασία με κοινό παρονομαστή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ