31.7.2023 16:40

Πανσέληνος στην Veranda του Oz Bay

Με την Πολυτίμη και το κουαρτέτο της

Η Πολυτίμη είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Από τις συμμετοχές της σε συναυλίες έχει συνεργαστεί με σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, όπως: Μίμη Πλέσσα, Χρήστο Παπαδόπουλο, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Πεγκυ Ζήνα, Πασχάλη Αρβανιτίδη, Φίλιππο Νικολάου, Στέλιο Διονυσίου, Σοφία Αρβανίτη, Ρένο Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πετράκο, Ελένη Καρακάση, Σπύρο Μπιμπίλα, Ζωή Τηγανούρια, Ελευθέριο Καλκάνη κ.α.

Έχει μια δισκογραφική δουλειά που βγήκε το 2017 και τώρα ετοιμάζει την δεύτερη δισκογραφική δουλειά της σε συνεργασία με την Walnut entertainment. Στην Πανσέληνο της 1ης Αυγούστου θα βρίσκεται στην Veranda του Oz Bay με ένα δυνατό πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια που θα ταξιδέψει το κοινό μέσα σε δεκαετίες χωρίς να λείπουν τα τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική της δουλειά καθώς και ανέκδοτα τραγούδια που θα βγουν μελλοντικά.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ