18.4.2022 12:31

Panettone με μαστίχα και μανταρίνι από τον ταλαντούχο pastry chef Αντώνη Σελέκο

Η Μαστίχα Χίου ενώνει… και φέρνει κοντά το mastihashop με τον Αντώνη Σελέκο, ταλαντούχο pastry chef του funky gourmet και τώρα δημιουργό του Antonis Selekos conceptual desserts, με πολυετή εμπειρία στο funky gourmet και όχι μόνο. Από αυτήν την συνεργασία δημιουργείται κάτι ιδιαίτερο και εξαιρετικό: ένα panettone με Μαστίχα και Μανταρίνι!! H μοναδικότητα της γεύσης και του αρώματος της Μαστίχας, διαχέεται και διαπερνά τη βελούδινη και αφράτη σύνθεση του panettone, ένας γευστικός συνδυασμός που δεν έχει ξαναγίνει με αποκλειστικό δημιουργό τον Αντώνη Σελέκο! Η διαχείριση της Μαστίχας ως συστατικό, αλλά και η δημιουργία ενός χειροποίητου panettone, έχουν έναν βαθμό δυσκολίας που στα χέρια του ταλαντούχου pastry chef, βρίσκουν απόλυτη ισορροπία. 

Από την Μεγάλη Εβδομάδα, θα μπορείτε να γευτείτε αυτό το πρωτότυπο, φρέσκο και χειροποίητο panettone, αποκλειστικά στα καταστήματα mastihashop, στο Σύνταγμα (Πανεπιστημίου 6 & Κριεζώτου) και στη Χίο (Λεωφόρος Αιγαίου 36) . Το γλύκισμα αυτό διατηρεί αναλλοίωτη την γεύση και την φρεσκάδα του για τουλάχιστον 15 μέρες.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ