5.7.2021 14:37

"Υπερθέαμα" 25.000 ευρώ σε μία βραδιά από την επιτροπή... Καλογεράκη

Εκδήλωση τιμής στον Ήρωα, μπουρλοτιέρη της Ελληνικής Επανάστασης, Κ. Κανάρη διοργανώνει η Επιτροπή Χίος ’21.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό, στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκδήλωση στον Ανδριάντα του Κωνσταντίνου Κανάρη  και τέλος θα ολοκληρωθεί με την εορταστική εκδήλωση στο νότιο μέρος του λιμανιού.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Χίος ’21, Π. Καλογεράκης αναφερόμενος στις εκδηλώσεις δήλωσε ότι έχουν προσκληθεί εκτός από τοπικούς φορείς και σημαίνοντα πρόσωπα εκτός Χίου.

Η παραπάνω εκδήλωση θα αποτελέσει και την κορυφαία -για την φετινή χρονιά-, εκδήλωση καθώς οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διενέργεια άλλων εκδηλώσεων.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συμμετάσχουν πολιτιστικοί Σύλλογοι, η Φιλαρμονική, οι Πρόσκοποι, οι Ναυτικοί, ιδιώτες  αλλά και πολίτες.

Ο κ. Καλογεράκης μεταξύ άλλων, απάντησε στην κριτική που ασκήθηκε στον Δήμο από την παράταξη «Χίος Μπροστά» για το κόστος των εκδηλώσεων, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αξιοποιηθεί ολόκληρο το ποσό:

«Επειδή έγινε μια σχετική συζήτηση ως προς το κόστος κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, θα πρέπει να πω ότι για τα επιμέρους ποσά είναι το μέγιστο που μας επιτρέπει να ξοδέψουμε για αυτή την πολυσύνθετη εκδήλωση και πολύ πιθανό να μην ξοδευτεί ολόκληρο».  

Τέλος, ερωτώμενος για το πώς θα αξιοποιηθεί το υπολειπόμενο ποσό δήλωσε:

«Ήδη γνωρίζω ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προβολή videowall, οπότε το ποσό ύψους 1.500 ευρώ δεν θα ξοδευτεί. Το που θα πάνε τα πλεονάσματα δεν είναι απόφαση της Επιτροπής».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ