6.5.2022 14:50

«Τίνος είσαι εσύ;» - Δημιουργικό εργαστήρι στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας (15/5), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Κυριακή 15 Μαΐου (ώρα 11:00) δημιουργικό εργαστήρι χειροτεχνίας για οικογένειες, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν στη χαρακτηριστική ερώτηση «τίνος είσαι εσύ;» με τη δημιουργία του γενεαλογικού τους δέντρου σε χαρτί. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της εικαστικού Αλεξάνδρας Γκολέμη, θα φτιάξουν τα  δικά τους ξύλινα δέντρα, τα οποία θα «στολίσουν» με τα μέλη της οικογένειάς τους. Δουλεύοντας μαζί, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το οικογενειακό τους παρελθόν, ενώ οι γονείς θα μοιραστούν αναμνήσεις, ιστορίες και σημαντικά γεγονότα της οικογένειας.

 

Η συμμετοχή στο εργαστήρι όπως και τα υλικά είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).


*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ