20.6.2023 16:36

«Ο κήπος των ευχών» - Παράσταση με σαπουνόφουσκες στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το καλοκαίρι και οργανώνει, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, την παράσταση με σαπουνόφουσκες «Ο κήπος των ευχών»  (ώρες 11:00 για άτομα με αναπηρία και 17:00 για παιδιά, ηλικίας 3 ετών και άνω), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. 

Δυο πλανόδιοι ειρηνοποιοί καταφθάνουν σε μια χώρα γεμάτη γκρίνια και φασαρία. Ο ήλιος και το φεγγάρι κλαίνε διαρκώς, τα σύννεφα ανασαίνουν λυπημένα και η φύση μαραζώνει. Στο νησί της Χίου, τα μαστιχόδεντρα δεν δακρύζουν πια, τα δάση αρρωσταίνουν και στην πόλη τα παιδιά δεν μοιράζονται πια αγκαλιές. Μα τι συμβαίνει; Ας έρθει κάποιος να αλλάξει το ρολόι, να γεμίσει ο τόπος φυσαλίδες, να ξαναφτιάξουμε τον κόσμο από την αρχή και να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί, ευτυχισμένοι.

Η ομάδα La Petite Marguerite έχει δημιουργήσει μια θεαματική διαδραστική παράσταση σαπουνόφουσκας με πολλή μουσική και χορό για να χαρίσει στους θεατές χαμόγελα και στιγμές ανεμελιάς.

 

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ