Πολιτισμός

24/7/18 12:50

τελ. ενημ.: 24/7/18 14:15

Μια μαγευτική συναυλία της Χορωδίας Χίου το Σάββατο στο Ανοικτό Θέατρο Καρδαμύλων

Μια μαγευτική βραδιά γεμάτη υπέροχες μουσικές νότες υπόσχονται τα μέλη της Χορωδίας Χίου, σε όσους το βράδυ του Σαββάτου βρεθούν στο ανοικτό θέατρο Καρδαμύλων «Αδ. Λεμού», για να απολαύσουν νέους καλλιτέχνες να αποδίδουν το έργο του Μίκη Θεοδωράκη. « Μια βραδιά γεμάτη πανσέληνο, φως  που θα γεμίζει τις καρδιές μας αλλά και η μία βραδιά που τιμούμε τον Αδαμάντιο Λεμό και τον Μίκη Θεοδωράκη. Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συναυλία στη Χίο μετά τη συμμετοχής μας το περσινό καλοκαίρι στη συναυλία αφιέρωμα στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη.   Ήταν απίστευτος ο ερωτισμός και πατριωτισμός που απόπνεε το έργο του Θεοδωράκη και πιστεύω ότι ο Χιώτης θα ζήσει το Σάββατο το βράδυ αυτό το όνειρο. Θα συμμετέχουν νέοι καλλιτέχνες και είμαι σίγουρη ότι όσοι έρθουν θα απολαύσουν μια μοναδική συναυλία», ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου η μαέστρος Αγγέλα Τσιμπιρλού, τονίζοντας όσοι δεν την παρακολουθήσουν θα χάσουν!!!!

Η μαέστρος επισήμανε ακόμη ότι η ίδια συναυλία που θα γίνει το Σάββατο  στο ανοικτό θέατρο θα ταξιδέψει στη Βιέννη τον επόμενο χρόνο.

Συνάμα προανήγγειλε τη λειτουργία από Σεπτέμβριο παιδικού και εφηβικού τμήματος της Χορωδίας Χίου, όπως και τη δημιουργία ορχήστρας συμφωνικής μουσικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου στο ανοικτό θέατρο Καρδαμύλων, θα συμμετέχει η χορευτική ομάδα του ΜΕΟΘ και για όσους επιθυμούν θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από την πόλη της Χίου. Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Χορωδία Χίου και στο τηλ: 6976612230

Προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στην Πυξίδα, στον Πάπυρο, στο super market χαρά

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση