1.3.2018 17:38

Διάλεξη για την ελληνική γλώσσα από το Σύλλογο Φιλολόγων

Στα πλαίσια ενός νέου θεσμού που καθιερώνει από φέτος, της «Ετήσιας Διάλεξης του Συλλόγου Φιλολόγων», ο Σύλλογος Φιλολόγων Χίου προσκάλεσε στη Χίο τον Ομ. Καθηγητή Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ και Υπ/νο Σύνταξης του Χρηστικού Λεξικού της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ακαδημίας Αθηνών Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, ο οποίος ευχαρίστως αποδέχθηκε την πρόσκληση. Το πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα της διάλεξής του είναι «Η ελληνική γλώσσα στα πλαίσια της Ενωμένης Ευρώπης: προβλήματα και προοπτικές» και, βέβαια, απευθύνεται και στο ευρύ κοινό. 

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδρίων (2ος όροφος) του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Χίου την Πέμπτη 08/03/2018 και ώρα 19:30.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα 2.0
Πριν 3 ημέρες

Ελλάδα 2.0