18.2.2021 11:55

Αυτή τη χρονιά... «μοστράρουμε» αλλιώς

Η Μόστρα Θυμιανών κάνει αυτό που ξέρει εδώ και χρόνια, αυτή τη φορά διαδικτυακά

"e-Μostra αλλιώς".. Κόντρα στους καιρούς ..έρχεται να κάνει αυτό που εδώ και πολλά χρόνια ξέρει πολύ καλά…Να μοιράζει περηφάνια, ανδρεία, κέφι και γέλιο.

Αυτό είναι “e-Mostra αλλιώς”.. στιγμές χαράς αναδιπλωμένες στις σελίδες της ιστορίας..

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2021 ξεκινάει αντίστροφη μέτρηση μέχρι την Τυρινή Κυριακή, μέχρι τις 14 Μαρτίου 2021. Κάθε μέρα και μια έκπληξη! Μια βουτιά στο παρελθόν , μια επίσκεψη στο παρόν και μία δέσμευση ότι η Μόστρα Θυμιανών είναι δυνατή και άφοβη.

Εκπαιδευτικά προγράμματα, live streaming Μόστρες παρελθόντων ετών, αποκριάτικες χορευτικές παραστάσεις, Βεγγέρες μνήμης, Μόστρα αναμνήσεις Podcast και DJ e- Mostra party, παιχνίδια κ.α θα παρουσιάζονται διαδικτυακά …..κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό.. Ταυτόχρονα στο χωριό των Θυμιανών και στην πόλη της Χίου εμφανίζονται θεματικές γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Καθημερινό ραντεβού στις 19.30 για να ζήσουμε μαζί την “e-Mostra αλλιώς! Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.meoth.gr , στη σελίδα F/B ΜΕΟΘ & στο Instagram προφίλ meoth_chios.

 
 
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ