13.6.2024 10:01

«Ακούγοντας με το σώμα» - Βιωματικό εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής (21/6), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το βιωματικό εργαστήρι «Ακούγοντας με το σώμα», το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Στο εργαστήρι, που απευθύνεται σε ενήλικες και οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 8 ετών και άνω, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν πώς η μουσική αλλά και οι ήχοι γενικότερα επηρεάζουν το σώμα, τα συναισθήματα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Μέσα από ομαδικές και ατομικές ασκήσεις, με την καθοδήγηση της μουσικού Σόφης Κώττη, μικροί και μεγάλοι θα νιώσουν την επίδραση των ήχων στην κίνηση και θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν την εκφραστικότητά τους και τη φαντασία τους.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

 Δεν απαιτείται γνώση μουσικής, ενώ συστήνεται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και κάλτσες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ