31.1.2024 14:36

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη - "Ανάγκη ανασυγκρότησης των κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ" - Βίντεο

"Θα παλέψουμε ξανά για την έδρα- Είχαμε κάτι, το χάσαμε και το εκτιμήσαμε"

Μία παλιά γνώριμη της Χίου, από την εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε την επιβολή δημιουργίας ΠΡΟΚΕΚΑ στους Ολύμπους, η αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επισκέφθηκε την Τετάρτη το νησί μας, προκειμένου – ως υπεύθυνη των οργανώσεων του Βορείου Αιγαίου- να βρεθεί στη Γ.Σ. των μελών του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. η κα. Τσιριγώτη, παραδέχθηκε την αποδυναμωμένη εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και τη φυγή βουλευτών, σημειώνοντας ωστόσο ότι προέχει η ανασυγκρότηση των κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, καλώντας τη νέα γενιά να πρωτοστατήσει στην ανασυγκρότηση του κόμματος.

«Είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο. Προσπαθούμε να βρούμε τα βήματά μας. Ο στόχος μας είναι με σοβαρότητα και αξιοπιστία να προτάξουμε το πρόγραμμά μας που θα απαντά στα προβλήματα των πολιτών. Θέλει πάρα πολύ δουλειά για να ανασυγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να προτάξει τις θέσεις του», ανέφερε η κα. Τσιριγώτη.

Η πρώην αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρθηκε στη διαχείριση του μεταναστευτικού, λέγοντας ότι το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό.

«Δεν είναι μόνο θέμα αυτό της προστασίας των συνόρων. Το να λέμε ότι είμαστε ασπίδα των συνόρων έχει και συνέπειες και αυτό φάνηκε μέσα από το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου της Ε.Ε.. Δυστυχώς για τη χώρα μας θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα γιατί όσοι εισέρχονται παράνομα – ανεξάρτητα από το αν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες- θα παραμένουν στη χώρα μας», ανέφερε η κα. Τσιριγώτη, προτάσσοντας την ισοκατανομή των βαρών του μεταναστευτικού από όλες τις χώρες της Ε.Ε..

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ