28.11.2023 11:55

ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι το βράδυ το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας - Βίντεο

Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν «από τον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη», μεταξύ των οποίων και η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου θα έχουν διαβούλευση σήμερα στις 20:00, όπως αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Η διαβούλευση γίνεται «μπροστά στην ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», σύμφωνα με το σημείωμα.

 

Στόχος του συντονισμού τους «θα είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση», τονίζεται στο ίδιο σημείωμα.

Όπως όλα δείχνουν η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα είναι έτοιμη πριν από τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, που θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου. Οι πληροφορίες συγκλίνουν το ότι ο κ. Χαρίτσης θα λάβει τον ηγετικό ρόλο. Ρόλο “κλειδί” θα αναλάβει και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ