26.10.2020 8:43

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: "Ανίκανη και εμμονικά εγκληματική η κυβέρνηση"

Ως ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χίου, είχαμε έγκαιρα τονίσει με ανακοινώσεις και δηλώσεις ,τι θα συμβεί αν υπάρξουν  κρούσματα στο ΚΥΤ  της ΒΙΑΛ και επιπλέον είχαμε προβλέψει , ότι η ΒΙΑΛ θα μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, λόγω του υπερσυνωστισμού τόσων ανθρώπων σε απαράδεκτες  συνθήκες  ατομικής υγιεινής και καθαριότητας και χωρίς την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα.

 Με δεδομένη από τα αποτελέσματα πλέον, την εγκληματική ανεπάρκεια και την παντελή έλλειψη διαχείρισης της κυβέρνησης σε σχέση και με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, έγκαιρα απαιτούσαμε άμεση αποσυμφόρηση των νησιών μας , υγειονομική θωράκιση των ΚΥΤ και άμεση διενέργεια test για να υπάρχει αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός -Βουλευτής Χίου, κατά την προσφιλή τους τακτική έταζαν και υποσχόταν ότι θα γίνουν διορισμοί του αναγκαίου προσωπικού, θα γίνουν test ,αλλά συγχρόνως πετούσαν στο διάστημα και αρκούνταν σε μονολόγους στα φιλόξενα ΜΜΕ, για να πείσουν ότι είναι οι σωτήρες του πλανήτη και να αυτοθαυμάζονται.

Καθοριστικό δείγμα της ανεπαρκούς διαχείρισης τους, ήταν και συνεχίζει να είναι η δήθεν καραντίνα στη ΒΙΑΛ ,η οποία όμως εξαιρεί εργαζόμενους, Διοίκηση και επιπλέον η πλειοψηφία των διαμενόντων εκτός κύριου ιστού της ΒΙΑΛ πηγαινοέρχονται στη Χίο.

Αποδείχθηκε  άλλη μια κοροϊδία ,που έθεσε και θέτει σε κίνδυνο όλη την Χιακή κοινωνία.

Έχοντας χάσει κάθε έλεγχο και  κατόπιν εκατοντάδων κρουσμάτων ,αναγκάζονται εκ των υστέρων να στείλουν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  στην Χίο για να διενεργήσουν τεστ στη ΒΙΑΛ. Τα αποτελέσματα -όσα και όποτε μαθαίνουμε- αναμενόμενα μιας ανίκανης κυβέρνησης,  είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά και επικίνδυνα για τον τοπικό πληθυσμό αλλά και για την χώρα μας γενικότερα. Με  ποσοστό περίπου 12%-μέχρι τώρα-,κανείς δεν μπορεί να είναι ήσυχος για το αύριο.

Δυστυχώς ,αυτή η κυβέρνηση είναι τόσο ανίκανη, εγκληματικά εμμονική και συγχρόνως τόσο αλαζονική και αντικοινωνική ,που ευχόμαστε να μην μας βρουν τα χειρότερα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ