9.5.2024 23:45

ΣΥΡΙΖΑ Χίου - "Τι δεν θα δει ο Πρωθυπουργός"

Τη Χίο επισκέπτεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των περιοδειών του εν όψει ευρωεκλογών.

Προσπαθεί να ευθυγραμμιστεί με τον κύριο  πολιτικό  του αντίπαλο , Στέφανο  Κασσελάκη, ο  οποίος ως πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, οργώνει τη χώρα από άκρη σε άκρη,  συζητά απευθείας με το λαό και καταγράφει μηνύματα οικτρά.

Βεβαίως το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα, είναι ελαφρύ και επικοινωνιακό τόσο, όσο να αναδειχθεί ένα- ανύπαρκτο δυστυχώς- ενδιαφέρον για τον απλό πολίτη και να καλυφθεί ο πραγματικός σκοπός αυτής της κυβέρνησης που είναι η ενδυνάμωση του κεφαλαίου και της ιδιωτικοποίησης.

Το πραγματικό πρόγραμμα, αυτό που θα έπρεπε να ακολουθήσει  και να δει με όλες του τις αισθήσεις την κατάντια της χώρας, από όπου η Χίος δεν εξαιρείται,  του το υπαγορεύει εξαιρετικά ευστοχά το νομαρχιακό τμήμα Χίου της ΑΔΕΔΥ, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χίου  στηρίζει το κάλεσμα διαμαρτυρία του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ, στα  σωματεία της δύναμης της, καθώς και τους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ώστε «να “υποδεχτούμε” τον πρωθυπουργό αύριο  Παρασκευή 10 Μάη, 09:30 στο δημαρχείο Χίου», στην προγραμματισμένη για τη ίδια ώρα συνάντησή του με τον δήμαρχο Χίου» στηρίζοντας ταυτόχρονα  τις διεκδικήσεις του.

Παράλληλά χαιρετίζει την πρώτη μετά από πολλά χρόνια ανακοίνωση των ιατρών του νοσοκομείου Χίου και συντάσσεται μαζί τους στην υπεράσπιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η υγεία δυστυχώς δεν είναι άμοιρη της οικονομικής κρίσης στην οποία έχει κατέλθει ο λαός,-στην ακρίβεια η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» σε ολόκληρη την Ευρώπη- για τούτο έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι για την πάταξη της ακρίβειας η  πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον μηδενισμό του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ