26.5.2024 8:17

"Στις ευρωεκλογές οι πολίτες στέλνουν μήνυμα δικαιοσύνης, κοινωνικού κράτους και ανάπτυξης"

Συνέντευξή Τύπου δόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Μαΐου στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την επίσκεψη στη Χίο, του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλά (γνωστός και δραστήριος Εργατολόγος), που έλαβε γνώση επιτόπου για τα καίρια ζητήματα του νησιού μας με σύντομη περιήγηση (συγκοινωνίες, υγεία, νερό κ.α.) και τόνισε, ενόψει των Ευρωεκλογών που έχουμε σε δεκαπέντε μέρες, ότι είναι πολύ σημαντικό, να στείλουμε εκπροσώπους από το Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό χώρο στην Ευρωβουλή, που θα διεκδικήσουν κονδύλια για την ανάπτυξη και την υποστήριξη του κοινωνικού κράτους και της αλληλεγγύης του, την προώθηση των αναγκαίων υποδομών στην περιφέρεια και τα νησιά, την ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων και την υπεράσπιση των πραγματικών Εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων... και.. όχι... των συμφερόντων ορισμένων «Ελίτ» και μάλιστα οικονομικών «Ελίτ».

Η περιήγηση του στη Χίο (που τον έφερε σε επαφή με τα θέματα του νησιού μας και με τους ανθρώπους του, πχ την Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικών που επισκέφθηκε για ενημέρωση) και η Συνέντευξη Τύπου του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλά, συνοδεύτηκε από την παρουσία και τη συνεργασία, του Βουλευτή Χίου Σταύρου Μιχαηλίδη, του Βουλευτή Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη και του Γενικού Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χίου Μιχάλη Παρλαμά.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» κινήθηκαν και μίλησαν όλοι, ο Βουλευτής μάλιστα του Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης, τόνισε ότι πιστεύει, πως το ΠΑΣΟΚ θα βγει πολύ ενισχυμένο από τις Ευρωεκλογές και ότι είναι συμφέρον των πολιτών και της πατρίδας μας να γίνει αυτό, για να μπορεί να συμμετέχει στη διακυβέρνηση της χώρας θετικά για πρόοδο... και να σταματήσει τον μονόδρομο της γενικής φθοράς που τραβά η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα.

Πρόσθεσε ακόμη ότι, επειδή στις Ευρωεκλογές, εκτός όλων των άλλων, μετράνε και τα κόμματα τη δύναμή τους, με την ψήφο του λαού, ενώ ταυτόχρονα δίνεται ηχηρό μήνυμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανάλογα με τους εκπροσώπους και τις τάσεις που επιλέγουμε, συμφέρον είναι, να ενισχυθούν οι δυνάμεις, που θέλουν την πραγματική συνεργασία όλων των λαών της Ευρώπης, με δικαιοσύνη, ισοτιμία και αλληλεγγύη, έννοιες που είναι παραδοσιακά συνυφασμένες, με την κοσμοθεωρία του ΠΑΣΟΚ και όλων των Σοσιαλιστικών δυνάμεων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ