18.1.2021 15:45

Στ. Κάρμαντζης για ειδικό σχολείο: «Επιπόλαιες οι αντιδράσεις των αντιπολιτεύσεων»

Έντονη είναι η κριτική που ασκείται στον Δήμο σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει στην δημιουργία του ειδικού σχολείου αλλά και τη μη αξιοποίηση ήδη υπάρχουσας μελέτης, η οποία σύμφωνα με τον συνδυασμό "Χίος Μπροστά" θα γλιτώσει χρήματα από τα δημοτικά ταμεία. 

Ο Δήμαρχος Στ. Κάρμαντζης έκρινε την αντίδραση των αντιπολιτεύσεων λογική καθώς: «Δεν γνωρίζουν και είναι λογικό να υποπίπτουν σε λάθη τραγικά».

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα δώσει σύντομα απάντηση σύμφωνα με τον Στ. Κάρμαντζη, διαβεβαιώνοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει εξασφαλίσει το ποσό των 204.000 ευρώ για νέα μελέτη που θα οδηγήσει στην δημιουργία του ειδικού σχολείου.

Απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε σχετικά με την αξιοποίηση των χρημάτων:

«Η διασφάλιση του ποσού είναι μια επιτυχία», δήλωσε, διαβεβαιώνοντας τέλος ότι, η δημιουργία του ειδικού σχολείου είναι στο πρόγραμμα των έργων της δημοτικής αρχής αφού αποτελεί ένα πάγιο αίτημα προς υλοποίηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ