2.6.2020 14:49

«Όπως έγινε του «17» θα γίνει και του «18»»

Σκληρή ανακοίνωση από την Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου μετά τις δηλώσεις Μανδάλα για μετεγκατάσταση της ΒΙ.ΑΛ.

Τα βέλη της τόσο κατά του Υπ. Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη όσο και κατά του αντιδημάρχου Αγίου Μηνά και Καμποχώρων Παναγιώτη Μανδάλα, εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αιρετών και Κατοίκων της Χίου.

Η επιτροπή προσδίδει στον αντιδήμαρχο τον χαρακτηρισμό του «λαγού του Υπ. Μετανάστευσης», διερωτώμενη ποιον εκπροσωπεί ο Αντιδήμαρχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής κ Μηταράκης , εκπροσωπώντας ως φαίνεται την αριστεία της ΝΔ , μετά τις καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες και σωρεία αστοχιών στο υπουργείο του , έκανε πάλι το θαύμα του .

Εργαλειοποιώντας τους πρόθυμους εκείνους από τους κατοίκους του Χαλκειούς , που κάθε φορά χρησιμοποιεί για να θάψει τους κατοίκους της Χίου , έβαλε αυτή τη φορά τον αντιδήμαρχο κ. Μανδάλα σε ρόλο λαγού , να προτείνει το 18.

Προσωπική λέει άποψη του κ. Αντιδημάρχου ! Αλήθεια : Ποιος τον ρώτησε να μας πεί την άποψη του και ποιον αλήθεια εκπροσωπεί ο κ. Αντιδήμαρχος;  Οι θετικές ψήφοι του κυρίου Μανδάλα στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου για καμία νέα δομή πάνω στη Χίο , ήταν κατά λάθος ή κοιμόταν με ανοιχτά τα μάτια στο δημοτικό συμβούλιο; Τον πάνδημο ξεσηκωμό του Χιώτικου λαού ενάντια σε οποιαδήποτε δομή πάνω στη Χίο πέραν αυτής της καταγραφής και ταυτοποίησης τον πήρε είδηση ή πλέον είναι της άποψης να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα για να καρπώνεται κάποιους από τους ψήφους του Χαλκειούς;

Ντροπή δεν είναι , ας βγουν όμως ξεκάθαρα όσοι έχουν την ίδια ή παρόμοια άποψη από τον συνδυασμό του η και από άλλους συνδυασμούς και να βάλουν θέμα αλλαγής της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου , για να πάρουν και τις απαντήσεις που τους αναλογούν !
Σε κάθε περίπτωση , πληροφορούμε και τον κύριο υπουργό και την κυβέρνηση του και τη συμπαιγνία των προθύμων στο πλευρό του , ότι όπως έγινε ... του 17, θα γίνει και του 18 ! Ας κοπιάσουν λοιπόν να μας σερβίρουν μια από τα ίδια , να προσέξουν όμως γιατί η μέρα της πληρωμής μπορεί να αργεί , αλλά ο Χιώτικος λαός θα αποδείξει ότι δεν ξεχνά ποιοι ήταν μαζί του και ποιοι απέναντί του.

Αγιωργούσης Γεώργιος    Δημοτικός Σύμβουλος Χίου - Πολιτικός Μηχανικός

Αθανασόπουλος Δημήτριος    Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Κριμιζής Χριστόφορος    Περιφερειακός Σύμβουλος-Επιχειρηματίας

Κωστάλα Κλαίρη    Δημοτική Σύμβουλος Χίου- Συνταξιούχος Δ.Υ.

Κωστάλας Σπύρος   Τοπικός Σύμβουλος Βροντάδου

Νύκτας Νικόλαος    Δημοτικός Σύμβουλος Χίου-Οικονομολόγος

Μισετζής Ιωάννης    Επιχειρηματίας

Μωράκης Νικόλαος  Εργολάβος Τεχνικών Έργων

Παππάς Βασίλειος   Πρόεδρος ΟΕΒΕ- Επιχειρηματίας

Σκούφαλος Μάρκος  Δημοτικός Σύμβουλος Χίου-Εκπαιδευτικός Α΄βαθμιας

Χούλης Νικόλαος    Εκπαιδευτικός Β΄βάθμιας

Ψωρρας Ιάκωβος   Εργολάβος Τεχνικών Έργων

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ