7.4.2023 17:14

«Ο ρόλος «μπαλαντέρ» του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης, δεν κρύβεται»

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ

Μπορεί να πάσχισε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ στη Χίο να πείσει ότι δεν είναι «συμπλήρωμα» της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ όμως η αγωνία του για σχηματισμό σταθερής αντιλαϊκής κυβέρνησης και η αναφορά στις «ιστορικές ευθύνες» του, δείχνει ακριβώς αυτό. Άλλωστε η δήλωση του Ν. Ανδρουλάκη «Κυβέρνηση θα υπάρξει, είμαστε υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας», τα λέει όλα.

Επομένως, οι βολές κατά Μηταράκη και Μιχαηλίδη, είναι προεκλογικά άσφαιρα πυρά προς άγρα ψήφων. Το πυροτέχνημα για "βέτο" στον κ. Μηταράκη καθόλου δεν αποκλείει τη στήριξη μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης της ΝΔ με ή χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ ενώ στην περίπτωση στήριξης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με ή χωρίς τη ΝΔ το σύνθημα της "προοδευτικής κυβέρνησης", θα γίνει σημαία. ΠΑΣΟΚ έτοιμο για όλα!

Όσο για τις αναφορές του στο προσφυγικό, το ΠΑΣΟΚ δεν καταδικάζει καθαρά τις επαναπροωθήσεις, πρώτο ξεκίνησε  να χτίζει το τείχος στον Έβρο, στηρίζει τις συμφωνίες με την ΕΕ και την Τουρκία, που μετατρέπουν τα νησιά σε φυλακές.

Καλούμε το λαό που παρακολουθεί και βγάζει συμπεράσματα να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ, για να μη χαθεί η ψήφος του στα επόμενα αντιλαϊκά κυβερνητικά σενάρια. Για να δυναμώσει το δικό του αγώνα την επόμενη μέρα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ