19.4.2021 11:36

"Ο Μηταράκης θα μείνει με τις άδειες και τα χαρτιά... στο χέρι"

Κοινή ανακοίνωση Μιχαηλίδη και ΣΥΡΙΖΑ Χίου για τα σχέδια δημιουργίας δομής στο Θόλος

Ο κ. Μηταράκης συνεχίζοντας την γνωστή παραπλανητική του τακτική και έχοντας καταστήσει την λαθροχειρία καθημερινή πρακτική, αναφέρει ως επίτευγμα την μείωση του αριθμού των ανθρώπων που παρέλαβε στη ΒΙΑΛ.

Αποκρύπτει,όμως, το γεγονός πως η κυβέρνησή Μητσοτάκη παρέλαβε 1.400 άτομα τον Ιούνιο του 2019, αριθμό που τετραπλασίασε μέσα σε λίγους μήνες, με την ολέθρια πολιτική της στο μεταναστευτικό, όπως ακριβώς συνέβη και στα γειτονικά μας νησιά.

Εκτός και αν στο διάστημα μέχρι να αναλάβει ο κ. Μηταράκης κυβερνούσαν τη χώρα οι Αρειανοί. 

Τί να πρωτοθυμηθούμε από  τα έργα και της ημέρες τους:την κατάργηση του Υπουργείου, τα αθερινόδυκτα που θα απέτρεπαν τις ροές, τις επαναπροωθήσεις που κατέστησαν τη χώρα περίγελο στην Ευρώπη, και τόσα άλλα.

Αλλά επειδή ο κ. Μηταράκης έχει επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου τον τελευταίο καιρό για να εξασφαλίσει τις "αδειοδοτήσεις" για την υπερδομή του Θόλους με θαυμαστές - φωτογραφικές διαδικασίες, τον ενημερώνουμε πως θα μείνει με τα χαρτιά στο χέρι.

Τον καλούμε, όπως και τους ολίγιστους προπομπούς του, να εγκαταλείψουν έστω και τώρα την τυχοδιωκτική τους τακτική και να ακούσουν την τοπική κοινωνία. Να σταματήσουν να ψεύδονται πως συνδιαλέγονται τάχα με τους πολίτες. Στην ουσία συνομιλούν αποκλειστικά με τον εαυτό τους. Τους καθιστούμε δε απόλυτα υπεύθυνους, για τις όποιες δυσάρεστες εξελίξεις ακολουθήσουν.   

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ