19.4.2021 13:45

Α. Μιχαηλίδης: «Οι ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου δεν είναι μειοψηφία»

Με αφορμή την αιχμηρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Χίου και βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο «π» συνάντησε τον κ. Μιχαηλίδη με στόχο να απαντήσει στις ενέργειες του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη για δημιουργία υπερδομής στο Θόλος.

Οι εξαγγελίες για δημιουργία δομής στην περιοχή του Θόλους μέσω δηλώσεων από τον κ. Μηταράκη αποτελούν για τον κ. Μιχαηλίδη μια πρόκληση για τους πολίτες της Χίου, μη αφήνοντάς τους περιθώρια για αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης.

Μάλιστα δεν παρέμεινε ασχολίαστη από τον κ. Μιχαηλίδη η δήλωση του Υπουργού, Ν. Μηταράκη περί 10 ατόμων που αντιστέκονται στα σχέδια του:

«Το θεωρώ εξαιρετικά προσβλητικό γιατί εάν θεωρεί την πλειοψηφία του χιώτικου λαού μια μειοψηφία ή εάν θεωρεί ότι οι επανειλημμένα ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου είναι οι ολίγοι που αντιδρούν τότε ο κ. Μηταράκης έχει διακόψει τη σχέση του με την λογική» δήλωσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί και η αναφορά του κ. Μηταράκη περί ευθυνών που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργήσουν τα ΜΑΤ καθιστώντας υπεύθυνο μόνο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  Μ. Χρυσοχοΐδη:

«Φαίνεται να απαρνείται με αυτό τον τρόπο και την ιδιότητα του ως βουλευτής Χίου την οποία θα μου επιτρέψει να του την υπενθυμίσω».

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ