8.5.2024 12:38

Μονοήμερη... τελικά επίσκεψη Μητσοτάκη στη Χίο με σειρά συναντήσεων και επαφών (Video)

Μονοήμερη τελικά αντί του αρχικού σχεδιασμού για διήμερη, θα είναι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χίο, ο οποίος σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση θα βρεθεί στο νησί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το πρωί της Παρασκευής.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφθεί την Ταξιαρχία όπου θα παρευρεθεί στον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, θα ακολουθήσει συνάντηση με πολίτες στο καφέ «Ρόδι» στις 10:30 και αργότερα θα συναντηθεί με τους προέδρους της ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ καθώς και με τους πολιτευτές της Ν.Δ..

Το πρόγραμμά του θα ολοκληρωθεί με ξενάγηση στο Μουσείο Σφαγών στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά από τον Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκο.

«Είναι μία επίσκεψη την οποία περιμέναμε από καιρό. Είχαμε λάβει αυτή τη δέσμευση από τον Πρωθυπουργό γιατί η Χίος ως νησί έδωσε ένα από τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά στη Ν.Δ.», σχολίασε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου Λευτέρης Μπλάτζιος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ