11.2.2023 19:39

Μηταράκης: «Κάναμε τη Χίο γαλάζιο νησί - Θα στείλουμε μήνυμα ισχυρής ενότητας στις εκλογές»

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Χίου, παρευρέθηκε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης.   

Ο κ. Μηταράκης απηύθυνε χαιρετισμό προς όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν το δυναμικό παρών. Στην ομιλία του, σημείωσε ότι “γιορτάζουμε την αγάπη για την πατρίδα και για τον τόπο. Την πίστη μας στα ιδανικά και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, το ακράδαντο “πιστεύω” στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τιμάμε τους πρώην συναδέλφους. Τιμάμε τις ιστορικές ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας στη Χίου που από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στο νησί μας”.   

Ειδικότερα για τη Χίο, ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε ότι “ο κοινός αγώνας για τη δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας. Καταφέραμε την περίοδο 2019-2023 να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, την πρόκληση στα εθνικά θέματα. Να αναστηλώσουμε την ελληνική οικονομία και να μπούμε σε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα. Και όλοι μαζί θα στηρίξουμε εδώ στη Χίο, τη Νέα Δημοκρατία, να στείλει πολύ δυνατό μήνυμα ενότητας”   

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, βράβευσε τον πρώην Πρόεδρο της πρώην ΝΟΔΕ Χίου, κ. Πέτρο Παντελάρα.   

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Μηταράκη:  

«Χαιρετίζω τον υπέροχο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας,   

Χαιρετίζω την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ,   

Χρόνια πολλά!   

Σήμερα γιορτάζουμε αυτά που μας ενώνουν. Και σήμερα όλη η Νέα Δημοκρατία της Χίου είναι εδώ.    

Γιορτάζουμε την αγάπη για την πατρίδα και για τον τόπο. Την πίστη μας στα ιδανικά και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, το ακράδαντο “πιστεύω” στον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη.    

Τιμάμε τους πρώην συναδέλφους. Τιμάμε τις ιστορικές ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας στη Χίου που από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στο νησί μας.  

Τιμώ προσωπικά αυτούς που δώσαμε μαζί τον αγώνα το 2015, τον Ναύαρχο Σταύρο Μιχαηλίδη, την Μαρία Σταυρινούδη, τον Γιάννη Ξενάκη, που καταφέραμε το 2015 μέσα στο κύμα του λαϊκισμού να βάψουμε μία γαλάζια κουκίδα στο Αιγαίο και να πούμε πλέον τη Χίο, το γαλάζιο νησί.    

Τιμώ αυτούς με τους οποίους αγωνιστήκαμε το 2019, πάλι τον Σταύρο Μιχαηλίδη, την Ιζαμπέλα Μπουρνιά, την Βιβή Ποταμούση.   

Πείσαμε σχεδόν έναν στους δυο Χιώτες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία και να δώσουν τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την δυσκολία της τετραετίας.    

 Φίλες και φίλοι σε λίγες εβδομάδες, έχουμε και πάλι εκλογές. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία, όπως πάντα θα έχει ένα πάρα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο. Θα δώσουμε τη μάχη του σταυρού αλλά αυτό είναι έσχατον δεν είναι το σημαντικό. Αυτό που μας ενώνει είναι το μείζον.    

Ο κοινός αγώνας για τη δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας. Καταφέραμε την περίοδο 2019-2023 να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, την πρόκληση στα εθνικά θέματα. Να αναστηλώσουμε την ελληνική οικονομία και να μπούμε σε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης.    

Αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα. Και όλοι μαζί θα στηρίξουμε εδώ στη Χίο, τη Νέα Δημοκρατία, να στείλει πολύ δυνατό μήνυμα ενότητας.    

Καλόν αγώνα όλοι μαζί! »

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ