4.9.2023 14:01

«Με εντολή Μητσοτάκη η στήριξη Στεφανή με κάθε τρόπο» - Βίντεο

Σταμάτη Κάρμαντζη στον Δήμο Χίου και Αλκιβιάδη Στεφανή στην Περιφέρεια επιθυμεί το Μαξίμου σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τάσου Γαϊτάνη από την επιτροπή εκλογικού αγώνα της Ν.Δ.

Την με κάθε τρόπο στήριξη του Αλκιβιάδη Στεφανή για την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, επιθυμεί το Μαξίμου, σύμφωνα με δηλώσεις του μέλους της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Ν.Δ. Τάσου Γαϊτάνη, ο οποίος βρέθηκε στη Χίο το πρωί της Δευτέρας 4/9/2023.

Ο κ. Γαϊτάνης, εστίασε στο γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός επιδιώκει να εκλέξει περιφερειάρχες στις 13 περιφέρειες της χώρας με τους οποίους θα μπορεί να συνεργαστεί με κοινό βηματισμό και σχεδιασμό.

Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Γαϊτάνης, σημείωσε ότι η Ν.Δ. και οι τοπικές οργανώσεις, παρά το γεγονός ότι σημαντικός αριθμός στελεχών έχουν συνταχθεί ήδη με τον Κώστα Μουτζούρη, θα δώσουν τον αγώνα με κάθε τρόπο, προκειμένου ο κ. Στεφανής να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι παρότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ανέβηκε από την 12η στην 5η θέση απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ, ο κ. Γαϊτάνης έκανε λόγο για χαμηλή απορρόφηση και περιφέρεια χωρίς ταυτότητα, την οποία όπως εξήγησε θα βρει αν εκλεγεί ο κ. Στεφανής, αφού με το κύρος του μπορεί να εμπνεύσει και να αναδείξει το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ