29.10.2021 13:10

Λευτέρης Μπλάτζιος: «Υπερασπιστής της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων η Συντονιστική Επιτροπή»

Την παρέμβαση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Χίου Λευτέρη Μπλάτζιου, προκάλεσε η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων της Χίου, με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

Στην ανταπάντησή του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου, υιοθετεί την επιχειρηματολογία του Υπ. Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, προσθέτοντας ότι κάθε προσπάθεια να διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο θα πέσει στο κενό.

Αναλυτικά ο κ. Μπλάτζιος σημειώνει:

Η Συντονιστική Επιτροπή σε ανακοίνωση/εκδήλωση αριστερού μανιφέστου που καταφέρει εναντίον μου παρουσιάζεται για άλλη μία φορά ως υπερασπιστής της πολιτικής ανοιχτών συνόρων, έλλειψης δομών και Διεθνών Συμβάσεων. Μίας πολιτικής που βούλιαξε τα νησιά μας από μετανάστες και μείωσε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Κάθε προσπάθειά τους να με παρουσιάσουν ως το alter ego του Υπουργού κ. Μηταράκη για να διασπάσουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας θα πέσει στο κενό.

Εκφράζω όπως και τα άλλα μέλη της Κυβέρνησης την πολιτική του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ήτοι την πολιτική της φύλαξης των συνόρων, της αποσυμφόρησης των νησιών και της δημιουργίας σύγχρονων δομών με αξιοπρεπείς ανθρώπινες συνθήκες για τους προσωρινά διαμένοντες που αιτούνται άσυλο.

Η Συντονιστική Επιτροπή είναι τόσο ταυτισμένη με την αριστερή ιδεολογία που με προσφωνεί Γραμματέα της ΔΕΕΠ Χίου (πρώην ΝΟΔΕ) ενώ Γραμματέα έχουν οι αριστερές οργανώσεις. Η ΔΕΕΠ Χίου έχει Πρόεδρο κύριοι.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ