14.12.2022 16:01

Χριστούγεννα στο Θόλος αν χρειαστεί – Βίντεο

Την πρόθεσή τους να αντιπαρατεθούν ευθέως με το Υπουργείο Μετανάστευσης και την Κυβέρνηση, σε περίπτωση που επιχειρηθεί είσοδος μηχανημάτων στο Θόλος, ακόμα και μέσα στις γιορτές, διατράνωσαν κάτοικοι, εκπρόσωποι φορέων και αιρετοί το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από το Πρωτοδικείο Χίου, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων του ελληνικού δημοσίου κατά του Δήμου Χίου.

Οι παρευρισκόμενοι καυτηρίασαν την 4η κατά σειρά προσπάθεια του ελληνικού δημοσίου να εισέλθει στον χώρο, όπου έχει χωροθετηθεί η νέα δομή τη στιγμή που τις 3 προηγούμενες φορές έχει απορριφθεί από τη Δικαιοσύνη κάθε αίτημα για προσωρινή ρύθμιση της κατάστασης.

Για ακατανόητη ενέργεια, όταν σε ένα μήνα από σήμερα, μπορεί να εκδικαστεί η αγωγή κυριότητας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, έκανε λόγο η δικηγόρος του Δήμου Χίου Αναστασία Καρατζά με τους αιρετούς και τους κατοίκους να σημειώνουν στην κάμερα του «Π» ότι, ακόμα και αν επιχειρηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων η είσοδος συνεργείων στον χώρο, τότε Υπουργείο και Κυβέρνηση θα βρουν απέναντί τους όλους τους κατοίκους, όπως έγινε πολλάκις και στο παρελθόν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ