27.10.2020 9:03

Ευθεία επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Σταμάτη Κάρμαντζη για τις κλειστές δομές

Επίθεση στον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, με αφορμή τις δηλώσεις του στο politischios.gr για την αναγκαιότητα κλειστής δομής, εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου, κατηγορώντας τον παράλληλα για εξυπηρέτηση των κυβερνητικών θέσεων για το μεταναστευτικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Χίου  και από τα δεδομένα μέχρι σήμερα, ο καλύτερος υποστηρικτής της κυβέρνησης, του Υπουργού Μετανάστευσης και Βουλευτή Χίου αισθάνθηκε την ανάγκη για άλλη μια φορά  να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική αλλά όχι τους Δημότες της Χίου και την εκφρασμένη άποψη τους για την δημιουργία κλειστών κέντρων-φυλακών.

Χρησιμοποιώντας την πανδημία με  δηλώσεις του, προτάσσει και πάλι την αναγκαιότητα τους, επικαλούμενος τον υπερσυνωστισμό  προσφύγων-μεταναστών στην ΒΙΑΛ και την αδυναμία τήρησης της καραντίνας.

Θα περίμενε κάποιος, ότι ως Δήμαρχος Χίου, τουλάχιστον θα κρατούσε τα προσχήματα και θα επίρριπτε ευθύνη στην κυβερνητική πολιτική για την υποτιθέμενη αποσυμφόρηση που έχει ως αποτέλεσμα τον υπερσυνωστισμό στην ΒΙΑΛ, για τις ελλείψεις σε ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό, για τις υποσχέσεις για την κάλυψη τους και την συνεχή αναβολή τους και για την  αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διενέργεια τεστ στην ΒΙΑΛ.

Θα περιμέναμε, ότι ως Δήμαρχός Χίου θα διεκδικούσε  από την κυβέρνηση για το καλύτερο του τόπου και των δημοτών και θα ήταν αντίθετος σε πολιτικές επιλογές που καταστρέφουν το νησί μας και θέλουν να το καταστήσουν μόνιμη φυλακή προσφύγων και μεταναστών.

 Αλλά τι να πει κανείς ,έτσι έχουν μάθει έτσι κάνουν, αλληλοστηρίζονται ,αλληλοθαυμάζονται και ζητούν από τον κόσμο να σοβαρευτεί.

Είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι θα κλείσει η ΒΙΑΛ και έταζαν,  αλλά όλα αυτά προεκλογικά.

Εμείς θυμόμαστε καλά ,το ίδιο  και οι συμπολίτες μας!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ