11.8.2022 15:15

Ενός ανδρός αρχή στη ΝΟΔΕ Χίου;

Αλληλοκαρφώματα με αφορμή την ανακοίνωση για το ΕΚΑΒ της Χίου

Αποστάσεις από την πολιτικά απαράδεκτη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου για το ΕΚΑΒ, λαμβάνουν το ένα μετά το άλλο τα πολιτικά στελέχη της γαλάζιας οργάνωσης στο νησί.

Τις τελευταίες ώρες, σειρά στελεχών είχαν τηλεφωνική επαφή με τον «π», διευκρινίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση, τα μέλη της ΝΟΔΕ Χίου, δεν είχαν καμία ενημέρωση για την έκδοση ανακοίνωσης, την οποία χαρακτήρισαν ως πολιτικά απαράδεκτη.

«Δεν είχαμε ιδέα ότι θα εκδοθεί κάποια ανακοίνωση, πόσο μάλλον για το περιεχόμενό της. Αυτό που μας έστειλε σε ομαδική συζήτηση στο Messenger ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ήταν ένας σχολιασμός για το ΕΚΑΒ στο Facebook, συζήτηση την οποία οι περισσότεροι αγνόησαν. Μετά από λίγο είδαμε την ανακοίνωση που έφερε την υπογραφή της ΔΕΕΠ Χίου, χωρίς να μας ενημερώσει κανείς. Δεν έχουμε ιδέα ποιος τη συνέταξε όμως θεωρούμε ότι μας θίγει.

Και μας θίγει γιατί, δεν μπορείς να απαντήσεις στον Χιώτη, που κάλεσε ασθενοφόρο για το παιδί του και αυτό δεν ήρθε ποτέ, ότι το μεταναστευτικό λύθηκε. Είναι ντροπή για την οργάνωσή μας να βγαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις. Η απάντηση και για το Νοσοκομείο και για το ΕΚΑΒ δόθηκε από τον ίδιο τον Νότη τον Μηταράκη, ο οποίος αναγνώρισε το πρόβλημα και είπε τι γίνεται στην πράξη», ανέφεραν στελέχη στον «Π», με την επισήμανση ότι οι περισσότερες ανακοινώσεις της ΝΟΔΕ, γράφονται και διανέμονται στα Μ.Μ.Ε. χωρίς την ενημέρωση των μελών.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ