8.2.2020 0:00

«Η διαχείριση του μεταναστευτικού δεν εκφεύγει της αρμοδιότητας του Δημάρχου»

Ανταπαντά η ΝΟΔΕ Χίου στον Σταμάτη Κάρμαντζη

Την αντίδραση της ΝΟΔΕ Χίου προκάλεσε η παρέμβαση του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη μέσω Facebook, που κάλεσε τόσο τους πολιτευτές της Ν.Δ. όσο και τη ΝΟΔΕ Χίου να πάρουν θέση για τη δημιουργία νέων δομών στα νησιά.

Ένα 24ωρο μετά την παρέμβαση του Δημάρχου, η ΝΟΔΕ Χίου σήκωσε το γάντι απαντώντας στον Στ. Κάρμαντζη ότι οι αποφασιστικές αρμοδιότητες ανήκουν στους αιρετούς οι οποίοι έχουν και την πλήρη ευθύνη των κινήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χίου:

Οι αποφασιστικές και εκτελεστικές αρμοδιότητες ανήκουν στους αιρετούς του νησιού, οι οποίοι χαράσσουν τη στρατηγική και έχουν την πολιτική ευθύνη για την πορεία του τόπου μας. Η διαχείριση του προσφυγικού/μεταναστευτικού ζητήματος δεν εκφεύγει των αρμοδιοτήτων αυτών.
Ως προς το μείζον αυτό ζήτημα, η ΝΟ.Δ.Ε Χίου ασκεί το συμβουλευτικό της ρόλο ενημερώνοντας διαρκώς τα αρμόδια όργανα και στελέχη του κόμματός μας.
Τα μέλη της, πολιτευτές, απλοί ψηφοφόροι και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με όλους τους κατοίκους του νησιού. Τούτο διαπιστώθηκε άλλωστε στις ειδικές συνεδριάσεις της 4/12/2019 και 11/12/2019, με κύριο θέμα συζήτησης την από 20/11/2019 ανακοίνωση του σχεδίου της κυβέρνησης σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.
Οι θέσεις που έχουν εκφράσει όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι γνωστές και στον Δήμαρχο Χίου και πρώην Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε , κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος είναι και ex officio μέλος της.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ