4.11.2020 12:14

Διήμερη επίσκεψη Ανδρέα Μιχαηλίδη στη Σάμο

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βουλευτή Χίου και αναπλ. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής Ανδρέα Μιχαηλίδη, στο νησί της Σάμου, παρουσία και άλλων βουλευτών – Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ.

. Κατά την διήμερη παραμονή του στο νησί ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας, με τους προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων Πυθαγορείου και Κοκκαρίου, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου καταστημάτων εστίασης, τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ.α.

Επισκέφτηκε σχολεία της Χώρας, τον αρχαιολογικό χώρο Πυθαγορείου, εκκλησίες και το εμπορικό κέντρο της πόλης του Βαθέως.

"Η πρώτη διαπίστωση είναι πως ο νησί έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές σε ιδιωτικές περιουσίες, σε βασικές υποδομές (σχολεία , λιμάνια, εκκλησίες, κτίρια διοίκησης), οι οποίες δεν έχουν αποτυπωθεί ακόμη στο σύνολό τους.

Σ αυτήν την φάση προέχει η προάσπιση της ασφάλειας και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών, η στέγαση και η σίτισή τους και στη συνέχεια η άμεση και σοβαρή πρώτη αντιμετώπιση της οικονομικής επιβίωσής τους", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ