18.2.2022 19:01

Απίστευτες ατάκες Μπλάντζιου "On Air" για να δικαιολογήσει Δομές και επίθεση σε Μουτζούρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρφιά για Βιβή Ποταμούση, Πρόδρομο Μανωλάκη αλλά και η ευρηματική αναφορά για την... Ανθίππη Ζανάρα

Έκθετος απέναντι στην τοπική κοινωνία για μία ακόμη φορά βρίσκεται ο «ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ(!)» πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου Λευτέρης Μπλάντζιος, αφού οι δηλώσεις του στο διαδικτυακό Podcast του Politischios.gr, προκάλεσαν αντιδράσεις αλλά και ερωτηματικά για τον τρόπο της πολιτικής αντίληψης του προέδρου σε σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο το μεταναστευτικό.

«Γιατί δεν είπατε κάτι για την Ανθίππη Ζανάρα;»

Ο κ. Μπλάντζιος από την πρώτη στιγμή θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του απέναντι στις συνεχόμενες αναφορές του «π» ότι πρόκειται για μη εκλεγμένο πρόεδρο από τη στιγμή που δεν ψηφίστηκε από τον κόσμο, αφού το ψηφοδέλτιο ήταν έτσι «στημένο» που ο αριθμός των εκλόγιμων θέσεων ήταν ίσος με τον αριθμό των υποψηφίων.

Σε έναν από τους γνωστούς πλέον «αιρετικούς» παραλληλισμούς του, ο κ. Μπλάντζιος συνέκρινε τη ΝΟΔΕ Χίου με τον Δικηγορικό Σύλλογο, για να καταλήξει λίγο αργότερα ότι:

«Και η αγαπητή μου συνάδελφος Ανθίππη Ζανάρα δεν είχε αντίπαλο στο ψηφοδέλτιο αλλά δεν είδα ποτέ να αναφέρεστε στο πρόσωπό της. Με την ίδια λογική θεωρείτε την Ανθίππη Ζαννάρα εκλεγμένη ή όχι;».

Δεν παρέλειψε βέβαια να δώσει και τα συντροφικά του μαχαιρώματα λέγοντας ότι ο Πρόδρομος Μανωλάκης και η Βιβή Ποταμούση ήταν ορισμένοι. «Εμείς είμαστε εκλεγμένοι», ανέφερε.

«Δεν θα δώσουμε λογαριασμό πότε θα βγάζουμε ανακοινώσεις»

Ο κ. Μπλάντζιος με ιδιαίτερα δηκτικό ύφος, απάντησε και στην παρατήρηση ότι η ΝΟΔΕ Χίου, βρίσκει τη μιλιά της μόνο όταν στην επικαιρότητα υπάρχει το μεταναστευτικό, λέγοντας: «Θα βγάζουμε ανακοινώσεις όποτε θέλουμε εμείς και δεν θα ρωτήσουμε κανέναν» και προσέθεσε ότι στο προφίλ του στο FB, υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες της Ν.Δ. τις οποίες τα Μ.Μ.Ε. μπορούν να προβάλλουν.

«Ούτε ένα ευρώ σε τέτοιου είδους συγκεντρώσεις»

Ο κ. Μπλάντζιος, μεταξύ άλλων υπεραμύνθηκε του Δ.Τ. που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Χίου σημειώνοντας ότι δεν επιτρέπεται ούτε ένα ευρώ να δώσει η Περιφέρεια για κατευθυνόμενες συγκεντρώσεις ενώ στην ερώτηση γιατί δεν σχολιάζει με τον ίδιο ζήλο τα εκατοντάδες δημοσιεύματα για την αμφισβητούμενη διάθεση κονδυλίων από σειρά υπουργείων είπε:

«Παρεμβαίνουμε μόνο όταν πέφτει κάτι στην αντίληψή μας. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μας».

«Οι σοβαροί που θέλουν τη δομή είναι χιλιάδες και δεν γράφουν στο FB»

Τέλος ο κ. Μπλάντζιος, κατέθεσε την εκτίμησή του (η οποία βασίζεται σε δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας) ότι, οι σοβαροί Χιώτες που θέλουν τη δομή είναι χιλιάδες σε αντίθεση με τους 50 που γράφουν καθημερινά στο Facebook κατά της δομής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ