Πολιτική

7/3/18 17:15

τελ. ενημ.: 7/3/18 17:19

Α. Μιχαηλίδης: «Φανταστικά σενάρια από Μηταράκη η δημιουργία νέων ΚΥΤ»

Για φανταστικά σενάρια γύρω από την κατασκευή νέων δομών φιλοξενίας στα νησιά, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Αν. Μιχαηλίδης, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Νότη Μηταράκη.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μηταράκη περί δήθεν κατασκευής νέων Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) πρέπει να επισημάνουμε τα εξής: ο κ. Μηταράκης είχε υποβάλει στις 25 Οκτωβρίου 2017 σχετική ερώτηση προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα, η οποία του απαντήθηκε στις 18 Νοεμβρίου. Από την απάντηση του Υπουργού σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι η δημιουργία νέων ΚΥΤ στα νησιά.Άλλωστε, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση-απάντηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στον κ. Βαρβιτσιώτη στις 11 Οκτωβρίου 2017 η οποία ξεκαθάριζε με τρόπο σαφή πως η συγκεκριμένη πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορούσε χρηματοδοτικές διαδικασίες ευρωπαϊκών κονδυλίων για τις υφιστάμενες δομές και μόνο.

Ο κ. Μηταράκης απλά ανέσυρε μια παλιά, από τετραμήνου, απάντηση του Υπουργού την οποία διάνθισε με φανταστικά σενάρια περί δήθεν μυστικών σχεδίων για κατασκευή νέων δομών. Φαίνεται ότι δεν ενημερώνεται ούτε για τις απαντήσεις που δίνονταισε συναδέλφους τουγια τα ίδια θέματα.Λυπούμαστε για τη χαμηλή ποιότητα του αντιπολιτευτικού πολιτικού λόγου του κ. Μηταράκη».

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση