23.10.2023 12:17

7 χρόνια αναμονής για την παλιά Παθολογική

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες προσκόμισε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για την κατάσταση που επικρατεί στα κτίρια 1 και 2 του Νοσοκομείου Χίου, δηλαδή στην πτέρυγα της παλιάς Παθολογικής Κλινικής, προσκόμισε στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης, ο Βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Μιχαηλίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Μιχαηλίδης εκτός των άλλων αναφέρθηκε στα ζητήματα διαχείρισης του Νοσοκομείου, της κακοδιοίκησης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και εστίασε στην οικτρή κατάσταση που βρίσκεται η π. παθολογική κλινική μετά από 7 χρόνια από το κλείσιμό της με εξασφαλισμένη από δωρητή την δαπάνη για την μελέτη αποκατάστασης και ενώ υφίσταται τόσο μεγάλη πίεση το νοσοκομείο από έλλειψη ζωτικού χώρου για την κάλυψη των αναγκών του .

«Ο κ. Θεμιστοκλέους  κάλυψε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί και αλαζονικά συνέστησε προσφυγή στον εισαγγελέα απεκδυόμενος των πολιτικών ευθυνών του», αναφέρει σε σχετική ενημέρωση ο κ. Μιχαηλίδης.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ