Απόψεις

1/10/15 14:00

τελ. ενημ.: 1/10/15 14:03

Θα επιδοτηθούν οι ιατροί σε Αμανή και Καρδάμυλα;

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με δελτίο τύπου ανακοινώνει την εφαρμογή, στην περίπτωση του αγροτικού γιατρού των Ψαρών, της απόφασης που έλαβε για επιδότηση της διαμονής και σίτισης γιατρών που θα επιλέξουν να υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του Βορείου Αιγαίου.
Θυμίζω παλαιότερη ένστασή μου ότι στην τελευταία προκήρυξη τα ιατρεία Βολισσού Καρδαμύλων και Κουρουνίων δεν είχαν χαρακτηριστεί ως επιδοτούμενα.
Στη συγκεκριμένη προκήρυξη υπήρξε τελικά ενδιαφέρον και κάλυψη των θέσεων σε Βολισσό και Καρδάμυλα από αγροτικούς γιατρούς, όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα που εξέδωσε το υπουργείο http://www.moh.gov.gr/articles/newspaper/proslhpseis-diorismoi/c118-agrotikoi-iatroi/3514-ekdosh-oristikwn-apotelesmatwn-ths-arithm-a2g-gp-oik-55879-23-07-2015-prokhrykshs-kenwn-kai-kenoymenwn-thesewn-genikwn-nosokomeiwn-kentrwn-ygeias-pedy-kentrwn-ygeias-pedy-ndash-polydynamwn-perifereiakwn-iatreiwn-pedy-perifereiakwn-iatreiwn-pedy-eidikwn-pe.
Συγκεκριμένα ο κος Μαντζιώρος Ραφαήλ φαίνεται να καταλαμβάνει τη θέση της Βολισσού και ο κος  Κωφόπουλος – Λυμπέρης Ευστράτιος τη θέση των Καρδαμύλων. Για τα Κουρούνια δεν υπήρξε ενδιαφέρον.
Με αφορμή την ανακοίνωση για την εφαρμογή του μέτρου της επιδότησης στα Ψαρά, έρχομαι να ρωτήσω ,και ει δυνατόν να λάβω τη δημόσια δέσμευση της Περιφέρειας, αν το ίδιο θα ισχύσει και για τους προαναφερθέντες αγροτικούς γιατρούς που θα υπηρετήσουν στη Βολισσό και τα Καρδάμυλα, όπως έχει ανακοινωθεί στο παρελθόν σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση http://www.politischios.gr/koinonia/prostheta-kinitra-500-eyro-gia-agrotikoys-kai-epikoyrikoys-iatroys-se-psara-kai-oinoysses
Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση