30.9.2015 15:07

Επιδοτείται η θέση του Αγροτικού στα Ψαρά

Την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να επιδοτήσει τις θέσεις αγροτικών ιατρών σε απομακρυσμένα νησιά του Βορείου Αιγαίου, υλοποιεί η Περιφέρεια. Η Οικονομική Επιτροπή  ενέκρινε την επιδότηση ενοικίου και σίτισης της διορισμένης από το Υπουργείο Υγείας Ιατρού Υπηρεσίας Υπαίθρου των Ψαρών για το διάστημα από Σεπτέμβριο 2015 έως Αύγουστο 2016.

Σε συνέχεια αυτής της Απόφασης, εξευρέθηκε και μισθώθηκε κατοικία και εξασφαλίστηκε η σίτιση, και η Ιατρός υπηρετεί πλέον στα Ψαρά.

«Η σχετική Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου είναι μια έμπρακτη συμβολή της Περιφέρειας στην παροχή κινήτρων σε ιατρούς να προσφέρουν υπηρεσίες σε μειονεκτικές και απομακρυσμένες περιοχές, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην υγειονομική θωράκιση των νησιών μας.

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή για την αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας γίνεται αποκλειστικά από το Υπουργείο Υγείας το οποίο και προκηρύσσει τις ανάλογες θέσεις ιατρών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ